Dreamko Server
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Dreamko Server

Deamko Pw Server

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

FullPK New Ws Movie

+6
DamLaDamLa45
hi_one
youtube
adrenalin156
Seinyor_ShyoriNcisi
ForTrue
10 posters

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

1FullPK New Ws Movie Empty FullPK New Ws Movie C.tesi Mayıs 09 2009, 20:52

ForTrue

ForTrue

En son ForTrue tarafından Paz Mayıs 17 2009, 20:38 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi

2FullPK New Ws Movie Empty Geri: FullPK New Ws Movie C.tesi Mayıs 09 2009, 21:01

Seinyor_ShyoriNcisi

Seinyor_ShyoriNcisi

Kanka Yeter Serverda Adam Kalmadı Very Happy

3FullPK New Ws Movie Empty Geri: FullPK New Ws Movie C.tesi Mayıs 09 2009, 21:32

Misafir

Misafir

hmm gusel kesmissin de o ws yapan kisi benmiyim acaba ?

Im :ZaZuMa:

4FullPK New Ws Movie Empty Sağlam pedalın var. C.tesi Mayıs 09 2009, 21:50

adrenalin156

adrenalin156

Slm
Arkadaşım helal olsun zevk'in için hiçbir masraftan kaçınmamışsın .Video'ya gelinceeeeee

1.Şüphesiz kimsenin aksin i iddia edemeyeceği bir gerçek var,Humanların alayında seri skil tbl si var.
2.Video'dan anlaşılacağı gibi pedal'ın 10 numara.
3.Video'daki vs de karşılaştığın user combodan bi haber.
4.Diyeceksinki ki bu normaldir ben pedal ve seri tbl kullanmıyorum,bunu kimse kabul etmez zaten:P Bi kere buf sc kullanmamışsın,kıçıkırık bi asas'sın sen kim kıllı warriorla vs yapmak kim,neden kullanmamışsın,onuda söyliyeyim minör pedal ve seri skıl pedal 'ı aynı anda kullanıyorsun.

Netice itibariyle,bu bir oyun oyunda her türlü hile normaldir.

Not:Hilenle hurdanla seni arenada bekliyorum çok değil 20 saniyede seni huzura kavuştururum:P

adrenalin :Kıllı Warrior

En son adrenalin156 tarafından Salı Mayıs 12 2009, 11:52 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi (Sebep : hypercam :))

5FullPK New Ws Movie Empty bla bla bla Paz Mayıs 10 2009, 13:06

Seinyor_ShyoriNcisi

Seinyor_ShyoriNcisi

Söylediğin O Pedal Vs Herşey Sende Mevcut Daha Bütün Öylesine Takıldık Arenada Senınle Gördükk Ne Olduğunu Org Lar bile Söyledi Sendeki Herşeyi Potun Sekmiyo Canın İnmiyo Skillin COmbosuz Çif Vuruyo Editim Canımı Öle Elle İndirmen İçin Normal İnsan Olmaman Gerekir Ya Normal Değilsin Yada Her Bok War Ben Sana Diyim Ne Kadar İnkar Etsende Normal User Olarak Oynamıosun Her Bok War.... Lafım Adrelanin' e Dir

SaygıLarımLa...

6FullPK New Ws Movie Empty Geri: FullPK New Ws Movie Paz Mayıs 10 2009, 17:00

ForTrue

ForTrue

sen normal bi carla ws yaparken carın combo yapıp yapmadığını göremezsin.
çünkü düz dalıyo gibi görünür. madem o kadar iddalısın oyun acılınca pm at alalım ifadeni

7FullPK New Ws Movie Empty Yine beklerim Ptsi Mayıs 11 2009, 16:41

adrenalin156

adrenalin156

Slm

Öncelikle davetiniz için teşekkür ederiz.Normal değilsin diyorsunuz gayet normalim he farkımız varsa oda en iyi bildiğimiz combo'muzdur,mübalağasız 6 ay sırf combo çalışmışlığımız var.Rr3rr3rr3 2 r arasında 0.12 salise zaman farkıyla tuş kombinasyonu.işte bizim sırrımız bu .Herşey paylaşarak güzel'dir,buyur sende kullandığın programı burda açıkla'ki diğer oyuncu arkadaşlarımız faydalansın ,yada hiç açıklama neticede rezil olmakta var öyleya.Vs davetin için son olarak diyeceğim şu, gene beklerim Smile

Not:Bu arada aramızdaki vs ss lerini istersen adres ver göndereyim:P

8FullPK New Ws Movie Empty Geri: FullPK New Ws Movie Çarş. Mayıs 13 2009, 16:25

Misafir

Misafir

video daki müziğin ismini yazarmısn acaba ? hosuma gitti Smile

Im :ZaZuMa:

9FullPK New Ws Movie Empty Geri: FullPK New Ws Movie Perş. Mayıs 14 2009, 13:13

youtube

pedalla anca :S

10FullPK New Ws Movie Empty Geri: FullPK New Ws Movie C.tesi Mayıs 16 2009, 10:57

hi_one

beyler omzum kırıldı ondan oyuna dewam edemıyorum az kaldı oyuna geri dönücem her asas ve warriorla ws atabılırım

11FullPK New Ws Movie Empty Geri: FullPK New Ws Movie C.tesi Mayıs 16 2009, 11:40

Misafir

Misafir

hi_one demiş ki:beyler omzum kırıldı ondan oyuna dewam edemıyorum az kaldı oyuna geri dönücem her asas ve warriorla ws atabılırım
hade yha gecmis olsun :S:S nası ws yapcaz simdi senle Very Happy

12FullPK New Ws Movie Empty Geri: FullPK New Ws Movie C.tesi Mayıs 16 2009, 20:26

ForTrue

ForTrue

1. şarkı taj-hero

13FullPK New Ws Movie Empty Geri: FullPK New Ws Movie Paz Mayıs 17 2009, 11:12

DamLaDamLa45

eet prgrm ile kesemedi adam kalmadı dimi Very Happy

14FullPK New Ws Movie Empty Geri: FullPK New Ws Movie Paz Mayıs 17 2009, 12:01

ForTrue

ForTrue

şuanda herkesin kullanabileceği pedal programları war
ama son patch den sonra çoğu çalışmayacaktır.
Değerli adminimiz ismail dinputu tamamen kaldırmayı başarmıştır.Yani sizin anlayacağınız artık pedal prolarının çoğu artık devre dışı olmuştur.

15FullPK New Ws Movie Empty Geri: FullPK New Ws Movie C.tesi Haz. 06 2009, 21:44

TeRRoRSquaD_

7 8 minor saniye ile dönmedikce pedal kalkmaz çnk pedal bi program deil seri 7 8 dir ona buna kullanammıorum filan deme potun 7 de nasıl pot basıon hayret edim minorun sağ tıkta bi elin farede bi elin r de bi elin 7 de bi elined spike trust atıor ve aynı elin f1 f2 f3 geçior 4 kollumusun sen arkadasım ?

16FullPK New Ws Movie Empty Geri: FullPK New Ws Movie C.tesi Haz. 06 2009, 21:50

ForTrue

ForTrue

arkadaşım senin anlamanda sorun mu war pedal programları kalktı dedim.pedal kalktı diye bişe yazıyo mu orda bak bakalım.pedalı olan arkadaşlar istediği kullanabilir.

17FullPK New Ws Movie Empty Geri: FullPK New Ws Movie Ptsi Tem. 06 2009, 15:53

_maxvell_

Fullpk Server a devam edersen Karus charımla kurduğum clanıma beklerim... saygılar..

18FullPK New Ws Movie Empty Geri: FullPK New Ws Movie Perş. Eyl. 10 2009, 20:02

ReTuRNWuRMa4CoCuKWaR

fllpk bide bnle ws atda koy baqim siteye videoyu Very Happy:D

19FullPK New Ws Movie Empty Geri: FullPK New Ws Movie C.tesi Ekim 17 2009, 10:14

herseyeragmenko

şakacı return Smile

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]