Dreamko Server
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Dreamko Server

Deamko Pw Server

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

ImReaLTicy Ws TeRR0rSquaD_

+5
HitmeBabyOneMorTime
ForTrue
premen123
TeRRoRSquaD_
ImReaLTicKy
9 posters

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

1ImReaLTicy Ws TeRR0rSquaD_ Empty ImReaLTicy Ws TeRR0rSquaD_ C.tesi Haz. 20 2009, 15:49

ImReaLTicKy

ImReaLTicKy

2ImReaLTicy Ws TeRR0rSquaD_ Empty Geri: ImReaLTicy Ws TeRR0rSquaD_ C.tesi Haz. 20 2009, 15:57

TeRRoRSquaD_

Charda Ben yoqtum Buyur Birdaha yapalım ! Ve kaan Bnm charımda Sc basmaz Milleti kandırma Akıllı ! ' haftadır oynamadıgımı herkes bilior sen kimi inandırmaya calısıorsun bunla Tek lafım war

߀߀

3ImReaLTicy Ws TeRR0rSquaD_ Empty Geri: ImReaLTicy Ws TeRR0rSquaD_ Ptsi Haz. 22 2009, 19:30

TeRRoRSquaD_

Buyursun iste rezil Ticky ... Dragon shellerini takmıs bizimki Wolf sc sinide basmıs Und sc side akıor zaten ...
Dedimki wolf sc sil ben wolfu bole kullanıorum dedi
Dedimki walkry tak walkry ytoq dedi (cz de takıordu halbuKi)
Eziqlik basa Bela Ben tatilimi yaparken baskası tarafından beni kesti simdide Parasıyla bisiler yapmaya çalısıor ve artisliğine bak sen
al link Pm yi suratıma kapıor eziq
Buyrun bakın

https://2img.net/r/ihimizer/img37/8811/adszfgr.png

En son TeRRoRSquaD_ tarafından Salı Haz. 23 2009, 12:50 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi

4ImReaLTicy Ws TeRR0rSquaD_ Empty Geri: ImReaLTicy Ws TeRR0rSquaD_ Salı Haz. 23 2009, 11:46

premen123

lol!

5ImReaLTicy Ws TeRR0rSquaD_ Empty Geri: ImReaLTicy Ws TeRR0rSquaD_ Salı Haz. 23 2009, 18:27

ForTrue

ForTrue

realyticky istediğin sc leri bas dd hariç istediğini giy ws atalım senle bende 0 sc olacak üstüne puldron bile cıkrabilirim sana

6ImReaLTicy Ws TeRR0rSquaD_ Empty Geri: ImReaLTicy Ws TeRR0rSquaD_ Çarş. Tem. 01 2009, 12:46

HitmeBabyOneMorTime

HitmeBabyOneMorTime

[b]Eline Koluna Klavyene SagLık Harikasın TebrikLer Kardeşim Wink

7ImReaLTicy Ws TeRR0rSquaD_ Empty Geri: ImReaLTicy Ws TeRR0rSquaD_ Cuma Tem. 03 2009, 16:17

DwaneWade

DwaneWade

Lolita_PL demiş ki:[b]Eline Koluna Klavyene SagLık Harikasın TebrikLer Kardeşim Wink
Harbiden Eline sağlık geek [b]

8ImReaLTicy Ws TeRR0rSquaD_ Empty Geri: ImReaLTicy Ws TeRR0rSquaD_ Perş. Tem. 16 2009, 10:57

Forb1ddenParad1se

Forb1ddenParad1se

götün yiyosa konularda yazdıklarıma cvp verip online saatlerini yazsana lan sni dragon shellerinle skiim amk kaşarı cvp yazmaya götün yemio ama böle eline fırsat geçtimi kaçırmıyon demi walkry setlerinle vs den kaçtıın zmnları ne çbk unuttun dragonunu skiim Very Happy götün yiyosa yaz buraya on olduun saatleri Very Happy

9ImReaLTicy Ws TeRR0rSquaD_ Empty Geri: ImReaLTicy Ws TeRR0rSquaD_ Ptsi Ağus. 03 2009, 18:42

Q4

Q4

TeRRoRSquaD_ azcık tanıosam sen onu yersin Smile sonuna kadar yanındayız...

10ImReaLTicy Ws TeRR0rSquaD_ Empty Geri: ImReaLTicy Ws TeRR0rSquaD_ C.tesi Ekim 10 2009, 00:33

S3RH4TT

bune lan :S bu asasmı ws den 1 dk gecior adamın Mpsi Sıfır ;S R Desen héc yok Very Happy affraid

11ImReaLTicy Ws TeRR0rSquaD_ Empty Geri: ImReaLTicy Ws TeRR0rSquaD_ Çarş. Haz. 02 2010, 19:14

Q4

Q4

Harbiden rezillikxD adam def i 10 dk da bir basıor bide asasım die gecinioxD

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]