Dreamko Server
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Dreamko Server

Deamko Pw Server

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

server list gelmiyorrr!!!!!!!!!

3 posters

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

1server list gelmiyorrr!!!!!!!!! Empty server list gelmiyorrr!!!!!!!!! Perş. Tem. 23 2009, 09:52

paix19

ya bu sorun 100 kere belirtilmiş düzgün bir cevap yok
ıd şifre yazıyorum server listesi gelmiyor

1.oyunu silip yükledim
2.modemi kapatıp açtım
3.pacthleri tekrar indirdim ama sonuç
NAFİLE

lütfen çözümünü yazın

şimdiden tşk

2server list gelmiyorrr!!!!!!!!! Empty Geri: server list gelmiyorrr!!!!!!!!! Salı Şub. 09 2010, 20:48

SteeLyyMKD

aynı sorun bndede war anlayan birisi yardımcı olabıilirmı

3server list gelmiyorrr!!!!!!!!! Empty Geri: server list gelmiyorrr!!!!!!!!! Salı Şub. 09 2010, 23:49

Misafir

Misafir

dreamko pahc "de 2 tane launcher var 2 sinide denediniz mi ?

bendede aynı sorun vardı 2. launcherdan girince düzeldi.

4server list gelmiyorrr!!!!!!!!! Empty Geri: server list gelmiyorrr!!!!!!!!! Çarş. Şub. 10 2010, 17:01

SteeLyyMKD

denedim kardes windows sp3 den kaynaklanıo olabılırmı acaba

5server list gelmiyorrr!!!!!!!!! Empty Geri: server list gelmiyorrr!!!!!!!!! Perş. Şub. 11 2010, 10:05

VendeTTa

VendeTTa

alakası yok git siteden dreamkonun exesini indir hocam bide öle dene başka exe lerden launcher alıosanda alakalı olabilr

6server list gelmiyorrr!!!!!!!!! Empty Geri: server list gelmiyorrr!!!!!!!!! Paz Şub. 14 2010, 13:11

SteeLyyMKD

Bn bu oyunu bayadır oynadım pc formattan sonra calısmamaya basladı arkadaslar 64 bit Le iLgili olduqunu soyledı ne yapmam qerek lady yardımcı olursan sewınırım

7server list gelmiyorrr!!!!!!!!! Empty Geri: server list gelmiyorrr!!!!!!!!! Paz Şub. 14 2010, 15:26

VendeTTa

VendeTTa

SteeLyyMKD demiş ki:Bn bu oyunu bayadır oynadım pc formattan sonra calısmamaya basladı arkadaslar 64 bit Le iLgili olduqunu soyledı ne yapmam qerek lady yardımcı olursan sewınırım
kardeşim eğer bilgisayarn 4gb ram veya üstü ise otomatik o bilgisayara 64 bitli işlerim sistemi(windows) kurarlar ki 4 gb ram i görsün diye sistem 64 bitin çıkma sebebi budur çünkü 32 bitler 3gb ramden fazlasını tanıyamıyor he eğer bilgisayarn 4 dan az ramde ise 64 bit işletim sistemi yüklemen tamamiyle boşaa git sil 32 bitlk bi windows kur he 4 gb diorsan o zman yine 32 bit kurarsın ama windows okuyamıyor onu 3gbram olarak işlem görüyor valla beinm pc de 4 gb ram ama zaten knighttan bşka oyunda pek sarmadğiçin 32 bit yükledim olay bu yani 64 bit 4 ram ve üstü için var bi ışıltısı yok başka bu yüzdne o hatayı alırsn

8server list gelmiyorrr!!!!!!!!! Empty Geri: server list gelmiyorrr!!!!!!!!! Paz Şub. 14 2010, 23:17

SteeLyyMKD

tskler hocam.bnm pc 2 gb ram 64 bit yuklu bi uyumsuzluk soz konusu ozamn :S yenıden format atmak qereklı olucak buyuk ıhtımal :S

9server list gelmiyorrr!!!!!!!!! Empty Geri: server list gelmiyorrr!!!!!!!!! Ptsi Şub. 15 2010, 01:58

VendeTTa

VendeTTa

SteeLyyMKD demiş ki:tskler hocam.bnm pc 2 gb ram 64 bit yuklu bi uyumsuzluk soz konusu ozamn :S yenıden format atmak qereklı olucak buyuk ıhtımal :S
Yani boşa yüklemişsin git 32 bit kur hatasız girceksin oyuna

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]