Dreamko Server
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Dreamko Server

Deamko Pw Server

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Oyuna Asıl Charımla Giremiyorum ...

3 posters

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

1Oyuna Asıl Charımla Giremiyorum ... Empty Oyuna Asıl Charımla Giremiyorum ... Çarş. Ara. 16 2009, 03:25

Jenna

Jenna

Arkadaşlar merhaba ben JennaJamesson Human Warior.
Bu gece saat 1.50 gibi server a res gelmeden önce cz de DC oldum nasıl olsa res atılacak diye oyuna girmedim.Fakat server geldikten sonra oyuna giremediğimi farkettim
enter a bastığımda Connecting Please Wait yazısı çıkmıyor ve character seçme ve oyuna sokma alanı gelmiyor....
Acaba bir sorun mu var accountumda diye düşünerek başka hesaplarla oyuna girmeyi denedim ve başarılı oldu.Oyuna başka hesaplarla başka characterle girebiliyorum fakat JennaJamesson adlı characterimin olduğu hesapla oyuna giriş yapamıyorum...
Ban vb. birşeyler mi oldu acaba diye düşündüm fakat beni bilen biliyordur arkadaşlar,hile vb şeyler kullanmam hemde bunu göze alamam sonuçta ben bu hesaba para harcıyorum ve beni tanıyanları hayal kırıklığına uğratmak istemem.
Bana yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler

2Oyuna Asıl Charımla Giremiyorum ... Empty Geri: Oyuna Asıl Charımla Giremiyorum ... Çarş. Ara. 16 2009, 04:01

Point0fAuthority

Point0fAuthority

Geçersiz kontor şifresi verenlerdensin sanırım charını buga sokmus belliki eğer elındeyse kontor şifre admınle iletisim kurmaya çalıs.. Arrow

3Oyuna Asıl Charımla Giremiyorum ... Empty Geri: Oyuna Asıl Charımla Giremiyorum ... C.tesi Mart 20 2010, 08:52

KsKLee

ewt aynısı bnm çarımada olmuştu ama bi türlü cvp alamıorum (there is a error in the selected server) hatası verior ama herhangibir şifre yollamadım kosp veya npt de yoktu

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]